Activiteit

De Reis van de Vlinder

vrijdag 7 juni 2024 , 16:00 uur
Illustration

DE REIS VAN DE VLINDER
Heb je de behoefte om de drukte achter je te laten en ondergedompeld te worden in de natuur? Omringd door bloemen en bossen? Ga dan met ons mee op avontuur!
Als kunstenaar ben je altijd bezig met het onderzoeken van wat er op een dieper niveau in je leeft. Dat is op persoonlijk niveau maar blijkt ook vaak een universele component te hebben.

Tijdens deze willen we de natuur een explicietere plek geven in ons leven omdat we er zoveel inspiratie, rust en geluk uithalen. Ook willen we weer in verbinding komen met de helende kracht en symboliek.
Kunst is de ultieme manier om expressie te geven en om de diepte in te gaan. We spreken de magie van de verbeelding aan. We kiezen thema’s uit de natuur. Ze staan symbool, kunnen inspireren en meer over onszelf leren.
De vlinder staat voor transformatie. Zij maakt drie stadia door: die van rups, pop en vlinder. Tijdens dit weekend gaan we via dit proces op zoek naar wat we achter willen laten in ons leven en welke nieuwe elementen we juist in ons leven willen integreren. Ingrediënten waar we mee werken zijn: tekenen, schilderen, adem, stem, zang, beweging, schrijven en wandelen.N.B: Je hoeft niet te kunnen zingen of schilderen voor deze reis.

We verblijven op een prachtige locatie te Poppel in België midden in de natuur.

Data: vrijdag 7 juni 16.00 - zondag 9 juni 16.30
Maximaal 9 plekken tijdens deze reis van de vlinder.
De Reis van de Vlinder bestaat uit een lang weekend gegeven door beeldend kunstenares Lilian Eliens en zangeres/performer Quirine Melssen.

Meer info via www.quirinemelssen.nl

Locatie
Poppel Belgie
Kosten toelichting
Je kunt je via mijn website aanmelden
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor mensen die een persoonlijke reis willen maken via de kunst en van daaruit kijken wat ze achter willen laten in hun leven en willen vernieuwen.
Deel dit: