Activiteit

Basisopleiding Klimaatpsychologie

vr 14 jun 2024 - za 15 jun 2024 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

Duik in twee dagen in de wereld van de klimaatpsychologie 

Je verdiepen in de klimaatpsychologie is misschien iets wat je graag wilt. Maar: is deze opleiding ook iets voor jou? Wij vermoeden van wel. Wat voor werk je ook doet: of je nu psycholoog bent of gedragskundige, arts of beleidsmaker: klimaatpsychologie is overal toepasbaar.

Misschien vraag je je ook af hoeveel je er al vanaf weet en wat nieuw voor je is. Dat kun je ervaren tijdens de basisopleiding. Daarmee kan het je voeden met nieuwe inzichten, maar ook zelfvertrouwen geven omdat je als best veel weet en kunt.
Kortom: tijdens de basisopleiding krijg je meer zicht op Klimaatpsychologie, beter beeld hoe je je hiertoe verhoudt en wat je ervan kunt toepassen in je werk.

Twee dagen investeren?
Wij denken dat velen van ons geholpen zijn met een stevige inleiding in de Klimaatpsychologie. Niet gelijk een hele master, maar gewoon een begin. Twee dagen. Die dienen als kennismaking met het vak klimaatpsychologie en met elkaar. Zodat je alleen en samen steviger staat en een helder verhaal kunt vertellen. Uitgangspunt is dat je je wetenschappelijk geëquipeerd voelt op het vlak van klimaatpsychologie en handvatten hebt waar je wat mee kunt in de praktijk. Mocht je daarna behoefte hebben aan concretere toepassing in de praktijk, dan kun je onze eendaagse verdieping voor behandelend psychologen of onze eendaagse verdieping voor gedragskundigen volgen. Wil je hier meer over weten, mail dan naar onderwijs@klimaatpsychologie.com.

Praktische zaken:​
Aanmelden kan door een mail te sturen naar onderwijs@klimaatpsychologie.com. Na je aanmelding ontvang je een intake formulier om te onderzoeken waar je staat. Dit formulier kun je na afloop weer invullen.

Kosten: € 600,- particulieren € 900,- zakelijk tarief (beide excl. 21% btw)
De tweedaagse gaat door bij 12 aanmeldingen. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.
Meld je aan via het inschrijfformulier. Heb je een vraag? Mail gerust naar: onderwijs@klimaatpsychologie.com.

Opleidingsdata in 2024​ voor de tweedaagse opleiding en de verdiepingsdag.

16 mei 2024 Verdiepingsdag voor behandelaars (aanmelden nu mogelijk)
14 & 15 juni 2024 Amsterdam (aanmelden nu mogelijk)
13-14 september 2024 Utrecht (aanmelden nu mogelijk)
10 oktober Verdiepingsdag voor behandelaars (aanmelden nu mogelijk)
6-7 dec 2024 (aanmelden nu mogelijk)

Staat er geen geschikte datum bij? Wil je liever een incompany aanbod? Wil je op de hoogte gehouden worden van deze data, mail dan naar onderwijs@klimaatpsychologie.nl

Locatie
Mid-West, Cabralstraat 1, 1057 CD, Amsterdam
Kosten toelichting
€ 600,- (particulier tarief) en 900,- (zakelijk tarief), exclusief 21% btw. Dit is inclusief twee dagen opleiding, locatie kosten, koffie & thee en veganistische lunch.
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
De opleiding is geschikt voor leden van Stichting Klimaatpsychologie en iedereen die geïnteresseerd is in Klimaatpsychologie en zich hierin wilt verdiepen, ten behoeve van zijn of haar professie. Je hoeft geen specifieke opleidingsachtergrond te hebben. Wel adviseren we minimaal HBO werk- en denk niveau.
start / einde
Gestart op vr 14 juni 2024. Beëindigd za 15 juni 2024
Documenten
Deel dit:
Bekijk Basisopleiding Klimaatpsychologie ook in