Activiteit

Reis naar Nieuw Leven

vrijdag 12 juli 2024 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Wanneer begon jouw leven

Die van mij op 3 december 1990, en dat terwijl ik op 15 oktober 1998 geboren ben. Of begon het op het moment dat ik mijn biologische moeder voor het eerst ontmoette in 2016? Of was het toch toen ik begin 2024 zelf nieuw leven op de wereld zetten? Nieuw Leven is in ieder van ons en overal om ons heen. En kan elk moment beginnen. Maar hoe geef je vorm aan een nieuw leven, zoals jij dat wilt en bij jou past? Hoe ontdek je wie je bent in de kern en wat echt voor jou van waarde is, en hoe jij van waarde bent? Ga mee op reis in deze transformatie theatervoorstelling, met de tekst van Kathalijn en gitaar van Ruud als reisgids.

Nieuw Leven is misschien een persoonlijk verhaal, maar de zoektocht naar nieuw leven niet. Weten wie je echt bent en wat hoort bij jou is van alle tijden, maar hoe we hier antwoord op vinden, verandert van vorm door de jaren heen. Door betekenis te geven aan wat ons overkomt, geven we kleur aan ons leven.

In deze muzikale literaire reis nemen Ruud en Kathalijn je mee, om uiteindelijk jezelf en elkaar te vinden. Vergeet niet om een laken of iets mee te nemen om op je matje te leggen.

Neem alvast een kijkje op: https://www.youtube.com/watch?v=K-5FhEe3pHM of bestel het boek Nieuw Leven: https://www.growingstories.nl/product-page/nieuw-leven-kathalijn-kalawati-vergeer

Locatie
Mariakapel Coudewater Rosmalen
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die geïnteresseerd is in hoe om te gaan met hetgeen wat op je pad komt en identiteitsvorming.


Illustration
 
Documenten
Deel dit: