Activiteit

Boomtop

zondag 16 juni 2024 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

’s Lands hoogste Boomtop. Met verrijkers, verrekijkers en verderkijksters die bomen over bomen en je door het bos weer de bomen laten zien.

Bomen. Je zou hun grootsheid bijna over het hoofd zien en ze voor lief nemen. Nou, daarom: ‘s lands hoogste Boomtop. Zondag 16 juni van twee tot vijf in het openluchttheater van Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Even de top in het kort. Verrijkers, verrekijkers, verderkijksters, flierefluiters en kruisbestuivers. Die bomen over bomen. Die je door het bos weer de bomen laten zien. Die je laten wortelen en groeien. Met de Postcast boekpresentatie ‘Bomen zijn mijn nieuwe vrienden’ van topper Caroline van Leenders van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland als aan-, in- en verleiding. Da’s dus weer zo’n onverwacht tussentijdverrijkend verhaal, voor de verandering.

Het nu al zuurstofrijke programma groeit nog organisch. Met lezingen die je laten groeien, boswachtende rondleidingen, fotosynthetische video’s, houtsnijdende verhalen, verfrissend bosbadderen en muziek die verder kijkt dan – inderdaad – bladmuziek. Een overdosis zuurstof voor verandering.

Het belooft een topontmoeting te worden. Je maakt vrienden waar je bijstaat. Onder de bomen en onder de bezoekers. De bomen hebben je er graag bij. Bomen over bomen, voor de verandering. Top!

Deelname is gratis, wel graag even aanmelden via Eventbrite.

Programma, in aanplant
We werken hard aan het programma. Maar reken op bijdragen van Caroline van Leenders (Senior process manager sustainable transitions at Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Wim Oolbekkink (Stichting SBI/Landgoed Zonheuvel), Martijn Engelbregt (Circus Andersom), Cor Noltee (awalkenings, wake Up walks), Maribelle Mampaeij (Metabolic), Gertjan van Stam (Senior Researcher Behaviour and Circular Economy Windesheim) Peter van Doorn (Goedlandt circulair landgoed beheer) en meer volgt.

Organisatie
Dit event wordt met plezier georganiseerd voor Postcast Stories en Causatives in samenwerking met Stichting SBI en een fijne groep groenlievende mensen.

Locatie
Openluchttheater van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP, Doorn
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
graag aanmelden via Eventbrite
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: