Activiteit

Verstil- en Vertraagdagen

vrijdag 12 juli 2024 , 10:30 - 17:30 uur
Illustration

VERSTILLEN, VERTRAGEN …EN VERWONDEREN

Zit jij vast in de ratrace, kun je maar moeilijk ontsnappen aan alle opgelegde verwachtingen, heb je een korte aandacht spanne en een veel te nauwe tijdruimte? 

Hoe zou het zijn daar even uit los te kunnen te breken? Alle lijstjes met wat je nog moet - en zou willen - te parkeren? Even te vertragen?

Op vrijdag 12 juli a.s. organiseren Annita van Betuw en ik weer een tijdelijke oase-voor-één-dag waarin je de kloktijd los kunt laten en je geest kunt laten waaien. Een multi-zintuiglijke retraite, met een verrassende verscheidenheid aan ervaringen. We gaan spelen en creëren, kijken en luisteren, bewegen en vertragen, kortom: mindfulness op zijn best, op onze eigen-zinnige manier. Zo is er deze editie een verstillend wolkenobservatorium en nemen we je mee op een meditatieve waterpicknick aan de Rijn.

Je oefent niet alleen in de kunst van het loslaten - wat een meer ontspannen hoofd oplevert - maar je vergroot óók je veerkracht en je mentale lenigheid om het leven van alledag meer lucht te geven. En het mooie is: door al je zintuigen te prikkelen, sla je deze ervaringen bovendien op in je lijf (i.p.v. in je hoofd) en blijven ze daardoor dieper en langer in je systeem doorwerken.

Dus… kom jij je ook verwonderen op 12 juli in Steenfabriek De Bovenste Polder in Wageningen?

Locatie
in en om het atelier van Annita van Betuw, Steenfabriek De Bovenste Polder, Aan de Rijn, 5, Wageningen
Doelgroep
Alle volwassenen
maximum aantal deelnemers
8

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Emma de Zwart

Meld je aan
Deel dit: