Activiteit

Waar vind je nog geluk in onzekere tijden?

maandag 31 oktober 2022 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

We leven in een onzekere tijd. De ene crisis hobbelt over de andere en het nieuws wordt dan ook beheerst door de klimaatcrisis, de woningmarkt-crisis, de energiecrisis, de bestuurscrisis en de voedselcrisis. Kun je je als individu hier tussen nog wel staande houden, laat staan gelukkig zijn?

Inhoud

In deze interactieve lezing gaan we niet op zoek naar het antwoord op deze vraag. Dat antwoord is er namelijk al: ‘Ja’. We gaan wel op zoek naar jouw geluk en welke rol je zelf speelt om dit geluk te blijven ervaren. Daardoor word je geen speelbal van de omstandigheden maar kun je meebewegen met de veranderingen.

Opbouw

We verwelkomen je graag met een kop koffie of een kop thee. De lezing begint met een duiding van de huidige tijd vol veranderingen en de workshopgever bespreekt de rol die je hier zelf in kunt spelen.  De avond zit vol oefeningen die je helpen bewust te worden van je eigen geluksbeleving.

Aan het eind van de avond ben je uitgedaagd om jezelf meer bewust te zijn van jouw eigen mogelijkheden om mee te bewegen met de veranderingen in de maatschappij.

Aanmelden via: https://vrijwilligersacademie073.nl/workshop/waar-vind-je-nog-geluk-in-onzekere-tijden/

 

Locatie
Koning Willem 1 college
Vlijmenseweg 2
5223 GW ‘s-Hertogenbosch
Kosten toelichting
€5
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Opgezet voor vrijwilligers maar ook toegankelijk voor anderen.
Deel dit: