Activiteit

Plekberaad voor de Toekomst van Oosterwold

zaterdag 9 september 2023 , 10:30 - 13:00 uur
Illustration

Wij brengen 20 inwoners, betrokkenen en bestuurders samen om de vraag te beantwoorden: Hoe zou de mooist denkbare toekomst van Oosterwold eruit kunnen zien?

In vier stappen werken we naar een concreet voorstel voor burgers en het gemeentebestuur. Hiermee maken we ruimte voor de lange termijn en de toekomstige generaties van Oosterwold. 

Plekberaden zijn een nieuwe vorm van democratie. Er komen er steeds meer in Nederland en er ontstaat een beweging van mensen die het kortetermijn-denken bij overheid en burgers wil doorbreken. 

Met verbeelding, schoonheid en samenspel maken we gedeelde idealen concreet.

Lees hier meer over wat een Plekberaad is. 

Het Plekberaad is deel van het Ministerie van de Toekomst.

Geef je hier op!

PS. Omdat we deelnemers zoeken die echt de verschillende bewoners en betrokkenen van deze plek vertegenwoordigen, willen we je vragen om de uitnodiging door te sturen aan tenminste één persoon die normaal nooit aan zoiets mee zou doen. Iemand van buiten jouw kring of cultuur, een buur, collega of bewoner die deze uitnodiging waarschijnlijk niet heeft gezien. Spreek hem of haar even persoonlijk aan. Het is namelijk mooi en belangrijk dat we een diverse groep bijeen kunnen brengen. Zou je dat kunnen doen?

FOTO: Simon Lenskens

Locatie
Contra Groene Kathedraal, Kathedralenbos. Google maps: https://goo.gl/maps/8SxQHeqUGwaCavRN7
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Omschrijving doelgroep 
Doe mee als je het belangrijk vindt om samen de toekomst vorm te geven .
Deel dit: