Activiteit

Collectieve Opstelling "Zwart Goud"

vrijdag 27 oktober 2023 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Jolijn Fiddelaers faciliteert een bijzondere workshop geheel in het teken van ZWART GOUD, op uitnodiging van Daniëlle van den Stoom. Een combinatie van opstellingen- en energiewerk zorgen voor een krachtig veld voor persoonlijke en collectieve heling.

Deze middag onderzoeken we in een Collectieve Opstelling als individu én als collectief hoe we ons verhouden tot het thema ZWART GOUD. Samen ontdekken we wat er nodig is voor heling, van onszelf en het grotere geheel. In het opstellingenwerk werken we o.a. samen met de voorouders. Wat is er nodig om hun kracht en support vrij te maken voor onze generatie en de volgende? We ontvangen verleden, heden en toekomst in een liefdevol veld. Met jouw deelname draag je bij om het begrip 'eenheid in verscheidenheid' in alle lagen van jouw en ons Zijn te integreren.

"Een shapeshift is een innerlijke transformatie (shift) die leidt tot een uiterlijke verandering (shape)"

Hoe verhoud jij je tot ZWART GOUD? Zijn er obstakels die een vrije verbinding in de weg staan en hoe ga je hiermee om? Hoe kunnen we helen, als indivu en als collectief?

"Changemakers als jij en ik zorgen samen voor de Shapeshift die er nodig is, in het klein en in het groot. Wil jij bijdragen aan heling van collectief trauma, via jouw eigen persoonlijke ontwikkeling? Dan ontvangen wij je graag in een liefdevolle bedding van voorouders, gidsen en kristallen, om jouw Shapeshift te supporten. Voor jezelf én het grotere geheel!"

Tot gauw,

Daniëlle en Jolijn

 

WAT?

Een Collectieve Opstelling is een vorm van systemisch werk (opstellingenwerk). De meest bekende vorm van systemisch werk is de Familie Opstelling, met een vraaginbrenger en enkele representanten. Echter, in een Collectieve Opstelling is er geen vraaginbrenger maar verhouden alle deelnemers zich tot eenzelfde collectief thema, in dit geval: ZWART GOUD. De opsteller (Jolijn Fiddelaers) begeleidt individu én collectief in alles wat zich aandient. Daniëlle van den Stoom faciliteert energetische healing gedurende de workshop. Om een veilige setting te waarborgen wordt van elke deelnemer gevraagd om van begin tot eind aanwezig te zijn en de gehele 'reis' samen te maken. In- en uitlopen tijdens de workshop is daarom niet mogelijk.

VOOR WIE?

Deze dag is geschikt voor volwassen mensen van alle kleuren.

WAAR?

De workshop vindt plaats op een mooie locatie in Amsterdam centrum, goed bereikbaar met OV en wat minder met de auto.

Bekijk vooraf goed hoe je kunt reizen en op welke afstand je eventueel kunt parkeren.

Workshop locatie: MAHARA, De Clercqstraat 123 HS, 1053 AK Amsterdam

WANNEER?

Vrijdag 27 Oktober 2023

TIJDEN?

Inloop vanaf 12.30 uur. Workshop van 13.00 tot 17.00 uur.

KOSTEN?

Deelname aan deze dag kost €66,- excl btw

Kosten toelichting
€66 excl btw, via www.shapeshift.today/agenda-opstellingen
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: