Activiteit

Onzekere Zaken, de interactieve presentatie

vrijdag 26 januari 2024 , 10:00 - 12:30 uur
Illustration

Een Onzeker Welkom in 2024!
Meld je aan voor Onzekere Zaken, de interactieve presentatie op 26 januari.

Je bent onderwijsvernieuwer. Ook op je werk blijk je er niet aan ontkomen: onzekerheid. Vraag is: hoe ermee om te gaan? Proberen de onzekerheid zo veel mogelijk te vermijden of voor te zijn? Kijken of je er grip op kunt krijgen? De onzekerheid omarmen, is dat een optie? Misschien de onzekerheid zelfs verwelkomen en inzetten op je werk?

In 2023 werkten we, onderzoekers kunstenaar Marjolijn Zwakman, lector Jacco van Uden, lector Tessa Cramer en docent Dolf Nijsen, aan Onzekere Zaken. Samen met onderwijsvernieuwers en kunstenaars bouwden we aan de ontwikkeling van praktische oefeningen waarmee vernieuwers op een heel persoonlijke manier leren werken met en in onzekerheid. Na 26 januari door jouzelf (of onder onze begeleiding) te gebruiken. 

De resultaten van ons onderzoek presenteren we vol trots op vrijdag 26 januari tussen 10:00 en 12:30 in Den Haag. 
Tezamen met componist Merlijn Twaalfhoven en muzikant Freek Zwanenberg nemen we je deze ochtend mee op een georganiseerde reis door onzekerheid.

We zaten eigenlijk al vol maar we hebben een grotere zaal kunnen regelen waardoor er extra plekken beschikbaar zijn gekomen:

MELD JE HIER AAN 
 
Neem naar dit event ook verstekelingen mee die niet in onderwijs werken, maar die je het gunt om in aanraking te komen met vernieuwende denk en werkmethoden.
We kijken naar je uit!
 
WAAR: De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 60 Den Haag
WANNEER: Vrijdag 26 januari 2024, 10-12.30
WIE: onderwijsvernieuwers mogen zich in het bijzonder uitgenodigd voelen, verstekelingen zeer welkom!
 
Lees hier de hele blog 

Dit onderzoek is mogelijk gemaakt door De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences Lectoraat Change Management Fontys Academy for the Creative Economy 

Deel dit: