Activiteit

Masterclass "Inclusie is een werkwoord" - Wordt verplaatst!

dinsdag 23 april 2024 , 13:00 - 17:00 uur

Waarom deelnemen?
Je hebt de overtuiging dat het investeren in een inclusieve organisatie de innovatiekracht vergroot en leidt tot meer weloverwogen besluitvorming. Of je kijkt in je rol vooruit en denkt dat in de huidige arbeidsmarkt een inclusieve organisatie cruciaal is om concurrerend te blijven bij het aantrekken van nieuw talent. Toch ervaar je het werken aan diversiteit en inclusie als ingewikkeld en taai. Deze masterclass zou zo maar iets voor jou kunnen zijn.

Wat mag je verwachten?
Deze masterclass brengt je naar het theater in Heerhugowaard waar we een inspirerende spreker, getalenteerde kunstenaars en een doorgewinterde trainer voor je samenbrengen. Leer de dynamiek van diversiteit begrijpen en ontdek hoe je bouwt aan een inclusieve cultuur, waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Ontdek ook waarom dit niet alleen belangrijk is, maar tevens een sleutel tot succes. We hebben de volgende vooraanstaande experts binnen hun vakgebied verzameld om deze unieke ervaring met je te delen:

Bouchra Talidi brengt waardevolle ervaring mee op het gebied van diversiteit en inclusie vanuit onder meer de Rijksoverheid, de gemeente Arnhem, de KRO-NCRV en de Politie. Ze is oprichter van het organisatieadviesbureau Inclusioncy, van waaruit zij diversiteit en inclusie binnen organisaties tot leven brengt. In gesprek met de zaal deelt ze haar kennis en ervaring en ze biedt je handelingsperspectieven in wat werkt bij het bouwen aan een inclusieve organisatie.

Circus Andersom is een collectief van kunstenaars dat ons zal helpen om de kracht en het ongemak van diversiteit te onderzoeken en ervaren. Dit met de nodige humor en een fris perspectief.

Christien Oudshoorn is een ervaren trainer en expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Ze helpt leiders en groepen om een cultuur te creëren waarin verschillen benoemd en gewaardeerd worden en doet dat op verschillende plekken in de wereld. Christien is daarbij gecertificeerd Deep Democracy trainer en ze neemt je mee in hoe dit in te zetten bij het optimaal benutten van diversiteit en wijsheid binnen een groep.

Praktische informatie
LET OP: DEZE MASTERCLASS WORDT VERPLAATST NAAR NAJAAR 2024! Exacte datum nog onbekend, houd de website in de gaten.

Investering: € 395,- inclusief BTW. Er geldt een vroege-vogel-korting van €25,- Betaling per factuur vanuit je organisatie is mogelijk.

Voor wie: Of je nu een bestuurder, directeur, manager, HR-professional, inclusie-ambassadeur of gewoon geïnteresseerd bent in diversiteit en inclusie, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en handvatten om te werken aan een inclusieve organisatie. Je bent welkom om te komen leren, ervaren en om gelijkgestemde professionals te ontmoeten.

We kijken uit naar je komst, schrijf je op tijd in! Meer info op: leithouse.nl/masterclass-inclusie/

Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: