Dit project is afgerond
Project

Muziek op de A12

Geplaatst op 22 augustus 2023, 15:29 uur
Illustration

Laten we actievoeren met schoonheid!

Vanaf 9 september blokkeert Extinction Rebellion de A12, zolang de overheid geen einde maakt aan fossiele subsidies. 

In het geval dat er die dag toch wordt ingegrepen en de politie ons weghaalt, zullen we de volgende dag om 12.00 uur terugkomen en de A12 opnieuw blokkeren. Worden we weggehaald, dan zullen we de A12 de volgende dag om 12.00 uur opnieuw blokkeren. We zullen vanaf 9 september de A12 permanent blokkeren totdat de fossiele subsidies zijn afgeschaft.

XR Musicians, de muzikanten tak van Extinction Rebellion, nodigt graag ensembles, koren, bands, solisten, singer-songwriters en fanfares uit om een kort optreden te verzorgen. Geef door via het formulier wat en op welke dag je muzikaal zou willen bijdragen.

De combinatie van burgerlijke ongehoorzaamheid en de schoonheid van kunst is een krachtig middel om de urgentie van klimaatbeleid te benadrukken en de overheid verder onder druk te zetten om te doen wat nodig is.

Toelichting

Inschrijfformulier: https://xrb.link/t2x2cw8g5Dm

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen
Gewenst resultaat 
Zo lang als het verzet tegen fossiele subsidies nodig is, zal er geregeld muziek klinken op de A12. Muziek kan schoonheid, gevoel en zachtheid in de actie brengen. Daarmee helpen we bovendien de beweging sneller te groeien.
Klaar

Deel dit:
Projectleiders