organisatie

Stichting Puur Zien

Non-profit

Puur Zien is Puur Zijn met al je zintuigen. Nooit meer eenzaam of gestrest. Ervaar simpelweg zijn, omdenken en ont-moeten. Vernieuwend en verfrissend kijken naar kleur, vorm en perspectief. Wat neem je waar?


Durf te voelen: soft skills (empathie, creativiteit) als antwoord op de toekomst.


Puur Zien helpt je aan persoonlijke inzichten door met de focus op het goede actief aan het werk te gaan vanuit positieve psychologie en narrative coaching. Vind jouw inspiratie met een voor alle leeftijden toegankelijk fotografie en wandel traject.


BURN-OUT & NARRATIVE COACH BREDA
Me-time: 'Wie ik ben' is vooral de zoektocht naar hoe kan ik (in het moment) Zijn. Een moment van rust en reflectie door anders te kijken naar de wereld om je heen.


Chronisch zieken hebben baat bij therapeutische fotografie, zonder oordeel jezelf en je omgeving fotograferen. Anders Kijken naar je lijf, naar je lijden. Ook mensen met een visuele beperking reageren positief verrast na deelname aan een Puur Zien photo walk.


‘Ik ben chronisch ziek, maar die dag heb ik nergens last van gehad.’


Stichting Puur Zien is opgericht door Melanie E. Rijkers en Hans van Nunen. Met Puur Zien creatieve inspiratiesessies Therapie leer je Anders Kijken, ga je ZIEN. Hier krijg je positieve energie van!


Puur Zien is een nieuwe coaching methode, waarbij je het drukke brein tot rust brengt. Creëer verbinding met de plek en de personen om je heen door je te verwonderen. Kies een fotowandeling, storytelling of andere praktische workshop.

Deel dit:
Contactpersonen van Stichting Puur Zien