organisatie

De Liefdesdokter

Onderneming

De Liefdesdokter is ontstaan uit een inzamelingsactie voor het Rode Kruis in 2010. Het is een VOF en collectief. Het motto is: samen leren over verbinden. Verbinden met jezelf, de ander en de wereld.


De Liefdesdokter combineert het leveren van maatschappelijke bijdragen met ondernemerschap. Binnen De Liefdesdokter krijgt dit op 3 manieren vorm:
- we leveren diensten (optredens, workshops en trainingen) en producten (kaarten, spellen) waarmee we kennis en inzichten op het gebied van relatiepsychologie ontsluiten voor een zo groot mogelijk publiek;


- al onze diensten en producten dragen bij aan het leervermogen over liefde en verbinding. We besteden veel aandacht aan het toegankelijk maken van deze gevoelige complexe materie;
- binnen het Liefdesdokter leercollectief geven wij iedereen de gelegenheid om in een open en veilige omgeving te leren over verbinden.


Onze Missie: De Liefdesdokter biedt ieder mens de mogelijkheid te ervaren hoe het is om je welkom te weten met je verlangen, je kracht en je kwetsbaarheid. Bij De Liefdesdokter leer je over verbinden. Verbinden met jezelf, met de ander en met de wereld. Thuis, op het werk, in de samenleving. Leren hierover draagt op een gezonde manier bij aan voluit leven.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van De Liefdesdokter