organisatie

Pluk de dag, green graphics

Onderneming

Pluk de dag, green graphics ontwerpt geschenken met groeipapier. In dit papier zijn zaden verwerkt die uitkomen, zodra je het in de grond stopt en water geeft.


Via mijn geschenken wil ik het wonder van het groeien laten zien. Ik vind het zo bijzonder dat uit een klein zaadje een hele plant kan groeien!


Ook besef ik me dat het leven op onze planeet niet vanzelfsprekend is. Het is heel bijzonder dat precies de juiste omstandigheden hier zijn, om leven te laten ontstaan. Dat maakt dat ik het belangrijk vind het leven te koesteren. Daarom produceer ik mijn producten zo duurzaam mogelijk.


Ook de mensen om je heen, die je steunen, op wie je kunt bouwen, zijn niet als vanzelfsprekend in je leven. Met mijn groeipapiergeschenken help ik mensen hun dankbaarheid uit te spreken, naar zowel de mensen in hun leven, als ook het leven op onze planeet.


Graag help ik bedrijven en organisaties die net als ik de schoonheid van het leven willen laten zien en dit leven willen koesteren en beschermen. Bedrijven en organisaties die net als ik duurzaam leven hoog in het vaandel hebben staan. Door mijn heldere vormgeving als grafisch ontwerper of met een toepasselijk groeipapier geschenk, help ik hen graag die duurzame omslag in onze maatschappij te maken.

Deel dit:
Contactpersonen van Pluk de dag, green graphics