organisatie

De Kunst Van Wel

Onderneming, Netwerkorganisatie

Mijn partner Liekje Welten en ik hebben samen een Coaching en Inspiratie Bureau: De Kunst van Wel. Wij gaan ervan uit dat ALLE mensen, net als kunstenaars, een noodzaak hebben om in het leven te creeren wat voor hen van waarde is, en een behoefte om dat aan andere mensen en aan de wereld te bieden. Wij helpen mensen om in contact te komen met hun gevoel en met hun noodzaak, en van daaruit richting te geven aan hun leven. 


Waar dit vóór de Coronatijd nog wat lastig uit te leggen was merken we dat wij nu steeds meer mensen tegenkomen die behoefte herkennen om hun kompas helder af te stellen, en hun richting te bepalen - en dat wij hen daarvoor heel goed de ruimte en ondersteuning kunnen bieden om dat daadwerkelijk te doen.


Onze basis ligt in de (politieke) filosofie en de theater- en kleinkunst en de methoden en technieken die daar bij horen. Inmiddels zijn wij ook o.a. opgeleid in systemisch werk, als ACT coach, als stembevrijder, en erkend als biografisch coach en als ondernemerscoach. Van daaruit bieden wij trajecten waarin mensen leren hoe te luisteren naar hun gevoel, om hun creativiteit aanzetten, en om zicht te krijgen op en serieus te nemen wat voor hen wezenlijke van betekenis is. Zo vinden zij (weer) hun eigen weg en richting. 

Illustration
 
Deel dit: