organisatie

Stichting Nije Leije

Non-profit, Onderneming, Netwerkorganisatie, Informele groep

Waar vind je de ruimte?


Ruimte om je heen. Dat betekent ruimte in je hoofd en ruimte om te ondernemen. En dan vooral gezond ondernemen.


In Nije Leije is dat het geval. Ondernemers van de verstandige generatie ontdekken hoe aangenaam het is om alle vrijheid te hebben voor originele initiatieven. Vriendelijk kleinschalig of voortvarend ambitieus, in Nije Leije wordt innovatief en vooral toekomstbestendig aan de weg getimmerd.


Nije Leije: de nieuwe creatieve broedplaats in de vrije ruimte van het noorden.


Frisfriese horizon


Nije Leije, de naam zegt het al, is het nieuwe Oude Leije. Een plek met een historische frisfriese horizon. Met een waddenzee aan ruimte in de voormalige fabrieksloodsen van het legendarische Kooi-aap en op de omliggende 48 hectares.


Hier kan veel, als het maar met gezond en liefdevol verstand is. Natuurlijk groeien en bloeien, samen met andere positieve ondernemers die er ook zo over denken, dat is Nije Leije.


Het initiatief van…


… de familie Kooi en creatieve kornuiten. Initiatiefrijke beroepsgeesten die graag buiten de dichtgetimmerde doos denken. Afkomstig uit de klei, dus niet te beroerd om iets met vereende krachten te doen. Met respect voor onze voorouders, voor het land waarin we onze wortels hebben en voor nieuwe, natuurlijke collega-ondernemers.

Deel dit:
Contactpersonen van Stichting Nije Leije