Organisatie

Kala - Speels in transitie

Onderneming, Netwerkorganisatie

KALA is coach, spreker, (interim)organisatieontwikkelaar en is specialist in het creëren van omgevingen met een leerdoel. Met haar diensten helpt ze mensen en organisaties door transities heen. Speels en serieus zorgt KALA voor een persoonlijke, organisatorische maatschappelijke transformatie. 23 april ligt haar boek Nieuw Leven op reis naar jezelf kun je nooit verdwalen in de winkel. 


Nieuw Leven is misschien een persoonlijk verhaal, maar mijn zoektocht niet. Op een bepaalde manier is iedereen op zoek naar een antwoord op existentiële vragen in het leven. Weten wie je echt bent is een oeroude opdracht in de filosofie. Die is van alle tijden, maar verandert van vorm waarin hij zich uit. Ik geloof dat het inzoomen op sleutelmomenten in je leven je helpt in deze zoektocht en in je identiteitsvorming. Door betekenis aan je leven te geven, wat je heeft gemaakt tot wie je bent. Wanneer je de betekenis die je aan het leven geeft weet te integreren en accepteren, weet je ook wat belangrijk voor je is en wat niet. Je ontdekt de diversiteit in jezelf. En hoe die diversiteit verschilt van tijd tot tijd. Door betekenis te geven aan wat ons overkomt, geven we kleur aan ons leven.


 Ik geloof dat er in iedereen een nieuwsgierigheid zit naar antwoorden over zichzelf en de wereld om zich heen. Vragen als: wat zou ik hebben gedaan? Wat zijn voor mij sleutelmomenten in mijn leven geweest? ‘Wat heeft mij gevormd tot wie ik ben?’ Antwoorden op vragen die richting geven aan een nieuw leven. Ik zie het als onze reisbestemming om onszelf en het leven dat onze wereld vormt een beetje beter te leren kennen.


Met Nieuw Leven hoop ik jou dan ook te inspireren. Om jou aan te moedigen om zelf op reis te gaan. Met mijn verhaal als reisgids. Het brengt hopelijk niet alleen een opening om op je eigen leven en jezelf te reflecteren, maar ook om met elkaar in gesprek te gaan over thema’s die jou raken. Want doordat ik mezelf zie, zie ik ook de ander.


Naast je te inspireren, hoop ik je ook te activeren. Hoop ik met Nieuw Leven voor jou deuren te openen. Als keynote spreker, coach en organisatieadviseur ga ik speels om met serieuze thema’s en geef ik ook (online) masterclasses en leertrajecten. Thema’s als ervaringsgericht leren, psychologische flexibiliteit, stoïcisme in de praktijk, maar ook over thema’s die jou en mij raken zoals identiteitsvorming, adoptie, liefde, burn-out, rouw, diversiteit en inclusie. Blijf via de website of linkedin op de hoogte van initiatieven van Nieuw Leven.


 


 


 

Illustration
 
Documenten
Deel dit:
Contactpersonen van Kala - Speels in transitie