Inger van den Berg

Verbinder, Onderzoeker, Beeldmaker, Coach, Facilitator Interculturele Communicatie
Wie is Inger?

Ik zoek naar een community om meer mee te leven (werken en of wonen), ben zwevend tussen verschillende tijdelijke huisjes.

Mijn werk en hobbies

Ik werk als zelfstandige en maak trainingen en faciliteer sessies, bijvoorbeeld over Design Thinking, Interculturele Communicatie, Global Challenges, en persoonlijke expressie en transformatie.

Mijn omgeving

Ik waardeer in dit plekje dat het open is, veel water, je bent makkelijk buiten en komt elkaar tegen.

Mijn droom

Mijn droom is een plek hebben waar ik langer kan blijven en echt iets op kan bouwen. Ik zou graag makkelijk met mijn voeten in het gras kunnen staan bij die plek, en makkelijk veel mensen om mij heen hebben met wie ik een gezamenlijke visie deel op goed met onze omgeving omgaan, durven te verbinden met elkaar, durven te veranderen en te uiten.

Mijn expertise

Achtergrond in Interculturele Communicatie en Facilitatie in Diversiteit en Inclusiviteit. Veel expressieve dans-, teken- en schrijfervaring ; ik gebruik deze vormen en combinatie ervan om me te uiten en die helpen mij te transformeren en zou graag ook anderen hierin gaan begeleiden! Ik heb veel gewerkt met Design Thinking in buurtprojecten (en zelf een verhalenproject gedaan in een buurt om polarisatie tegen te gaan). Ik spreek Nederlands, Spaans en Engels. En ik houd ervan mensen te verbinden en van elkaar te leren.

Mijn mogelijkheden

Facilitator van verschillende soorten sessies, organisator / begeleider van creatieve sessies, gespreksleider of mediator interculturele communicatie. Ik kan trainingen ontwerpen en goed mensen hun kwaliteiten naar boven halen en verbinden in trainingen, sessies. Ik geef graag kleur aan ruimtes en muren met muurschilderingen.

Relevante ervaring

6 jaar werken met Design Thinking in lokale challenges in sociale ondernemingen of in opdracht (voor gemeente), 8 jaar werken met Interculturele communicatie, Advanced Facilitation Course, mijn hele leven al dansen, tekenen, schrijven, zingen.


Bekijk Inger van den Berg ook in