Toon Oomen

Verbinder, Bouwer, Docent
Wie is Toon?

Vader van twee kinderen, getrouwd, 43 jaar, heerlijke achtertuin.

Mijn werk en hobbies

Als drum docent geef ik twee dagen les op het Kunstenhuis in Zeist. Daarnaast geef ik workshops voor scholen en instellingen en (helaas de laatste tijd niet meer) voor bedrijven. Bij het Naardermeer heb ik een studio om me te vermaken met allemaal instrumenten en nummers te schrijven die persoonlijk zijn. Ik hou van wandelen, zwemmen en lezen.

Mijn omgeving

Wat ik mooi vind hier zijn de oude arbeiderswoningen (1910). Het is een rustige buurt. Er is weinig muziek op straat, dat zou ik wel meer willen horen.

Mijn droom

Mijn persoonlijke thema 'schaamte' als man, op o.a. seksueel gebied, daar zou ik nog wel eens een voorstelling of muziek stuk van willen maken. En durf ik vanuit mijn gevoel te spelen? Hoeveel stappen dien ik nu terug te doen? Ik werd uit een succesvolle band gezet, ben sinds een jaar gaan componeren en met eigen teksten aan de slag gegaan om mij als muzikant te ontwikkelen. Ik heb ondersteuning nodig van een team. Ik kan heel veel als muzikant: zingen, snaar- en slaginstrumenten, toetsen, maar kan het niet alleen.

Mijn expertise

Kan heel goed groepen mensen, van welke leeftijd ook, in één gezamenlijk ritme te laten spelen.


 


 

Mijn mogelijkheden

Als muzikant, docent of workshopleider.

Relevante ervaring

-    Workshops percussie bij diverse scholen BO, VO, VMBO


-    Vaste medewerker bij Stichting Buitenkunst sinds 2003 tot heden. Verzorging programma’s voor volwassenen en kinderen.


2015 - 2018    Drummer bij Michelle David & The Gospel Sessions, drie studio albums *,     optredens o.a. Paaspop, North Sea Jazz, Oerol. Nationale TV o.a. DWDD.
2016    Drummer bij Het Pauperparadijs onder regie van Tom de Ket.