Jenny de Bode

Verbinder
Wie is Jenny ?

Ik woon met Vincent,  mijn man en we hebben twee getrouwde kinderen. Ben gepensioneerd docent Nederlands en Engels en deed grafiek aan de AIVE in Eindhoven. 

Mijn werk en hobbies

Ik geef workshops en cursussen Creatief Schrijven en Art Journaling. Ik heb 4 boeken geschreven over creatief denken op de basisschool, creativiteit ontwikkelen (samen met Lia Nijman), een boek over de magie van Art Journaling en Tierelantaal, over speels creatief schrijven. 

Mijn omgeving

Een rustige buurt aan de rand van Hillegom. Ik zou graag meer groen zien en vooral bomen.  Ik droom er van om in onze wijk of zelfs in het dorp een 'bruisgebeuren' te organiseren zoals beschreven in het boek van Heleen van Praag en met succes toegepast in Gouda. Er zou meer contact en samenhang in de buurt mogen zijn...  

Mijn droom

Het was niet direct een keuze om hier te komen wonen. Mijn huidige man woonde er al.  Ik had meer met het Brabantse dorp waar ik ooit woonde dan met dit bollendorp. Ik mis de bossen en nu in coronatijd blijkt eens te meer dat we - zeker in de Randstad- NATUUR missen!! 


Ik zou graag mijn dorpsbestuurders er van doordringen dat openbaar groen waardevol is en dat er veel meer van zou moeten zijn om een dorp leefbaarder te maken. 


Het is mijn droom dat boeren (als ze hun veestapel moeten halveren of zelfs opheffen) hun grond (of deel er van) zouden kunnen gebruiken voor het planten en cultiveren van bomen. Boomverzorgers ipv dierenhouders....   

Mijn expertise

teksten schrijven, (nederlands en engels) 


mee denken 


enthousiasmeren 


tekenen


Heb ervaring met persberichten maken 


 


 

Mijn mogelijkheden

meedenken, mee ontwikkelen

Relevante ervaring

Exposities organiseren, 


met groepen werken en groepen toespreken


tekstberichten schrijven