Astrid Kuipers

Zoekende naar een nieuwe rol
Wie is Astrid?

Ik woon op een uniek plekje in Apeldoorn.

Mijn werk en hobbies

Ik heb een eigen praktijk/atelier voor holistische tekenlessen en creatieve coaching. Deze werkzaamheden vul ik aan als Luisterkindwerker en Luisterkindtrainer. Daarnaast werk ik freelance als adviseur en inspecteur op het gebied van Kwaliteitszorg (ISO9001/ISO22000) en MVO en SIEV.


Tussen mijn werkzaamheden door ga ik graag een rondje wandelen of een fietstocht maken.

Mijn omgeving

In mijn straat is heel veel groen. En wat ik het meeste waardeer is dat ik geen directe inkijk heb van buren, hoewel ik midden in een grote  woonwijk woon.

Mijn expertise

Graag zou ik mijn tekentechnieken en luisterkindvaardigheden inzetten om mensen te helpen meer inzichten te krijgen in de wensen voor de toekomst. Niet alleen maar praten over de zorgen die er zijn, maar juist naar de oplossingen toe te werken, om draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën. Door te tekenen over wat ons bezighoudt komen ook de onbewuste verlangens naar boven en vaak al als hele concrete ideeën.

Mijn mogelijkheden

Ik zie mijn rol als ondersteunend bij projecten. Maar ik steek ook graag de handen uit de mouwen.

Relevante ervaring

Door mijn ruime ervaring in de industrie en mijn recente ervaringen in de creatieve sector ben ik een verbinder. Ik kan goed is systemen denken, maar dit ook loslaten en helemaal opgaan in kleur, vorm en energie.


Door mijn ervaring als Luisterkindwerker kan ik afstemmen op de energie en beter luisteren en horen wat er nog meer speelt.