Imke Musterd

Initiatiefnemer, Verbinder, Coach, Ondernemer en Inspirator
Wie is Imke?

Mijn partner Liekje en ik wonen samen met onze 2 jongens van 15 en 17, onze hond Jip, kater Mosje. Wij werken vanuit huis aan ons Coaching en Inspiratie aanbod en daarnaast in onze studio. Zie hierna. 


We houden van theater en mooie muziek, van lang wandelen met de hond, van gezelligheid maar ook van verdieping en verbinding. 

Mijn werk en hobbies

Mijn partner en ik hebben samen een Coaching en Inspiratie Bureau: De Kunst van Wel. Wij gaan ervan uit dat ALLE mensen, net als kunstenaars, een noodzaak hebben om in het leven te creeren wat voor hen van waarde is, en dat aan andere mensen en aan de wereld te bieden. Wij helpen mensen om in contact te komen met hun gevoel en met hun noodzaak, en van daaruit richting te geven aan hun leven. 


Wij organiseren regelmatig het Oplaadpunt, een bijeenkomst om elkaar kan ontmoeten, op te laden, je te laven aan mooie, kwetsbare, vernieuwende of anderszins inspirerende optredens en presentaties. Kijk op onze site voor meer info :)

Mijn omgeving

We wonen op een heerlijk groene, rustige maar toch levendige plek in Amsterdam, met stromend water voor de deur en veel parken.


De huizenprijs stijgt waardoor het woonplezier wat onder druk staat doordat nieuwe kopers vaak speculanten zijn of mensen die zich minder richten op de buurt. Ik zou een gemeentebeleid en regels willen die de wensen en het woon- en leefgenot van gewone burgers, buurtbewoners, als uitgangspunt nemen. 

Mijn droom

zie hiervoor. Wij dromen dat de fijne buurt, die het ook is en zeker lang geweest is, behouden blijft en dat mensen zich in deze buurt thuis blijven voelen en de verbinding die hier bestaat in stand houden. 

Mijn expertise

Mijn partner kan goed 'voelen' (echt voelen wat raakt en belangrijk is) en ik kan erg goed 'denken' (en dan bedoel ik samenhangen zien en de zin van dingen bevragen en serieus nemen).

Mijn mogelijkheden

Op dit moment: vooral meedenken, steunen en bijdragen (ipv zelf initiatief ontplooien).