Jolijn Fiddelaers

Verbinder, Coach, systeem opsteller
Wie is Jolijn?

Na 10 jaar te hebben gewoond in een buitengebied in Limburg en 10 jaar in de binnenstad van Amsterdam woon ik nu samen met mijn partner in Amersfoort. We vormen een samengesteld gezin, met zijn 3 kinderen en mijn hond.

Mijn werk en hobbies

Na 20 jaar als social designer en ondernemer te hebben gewerkt, waarvan 10 jaar in India en de laatste jaren met een eigen ethical fashion label, ben ik sinds 2019 werkzaam als systemisch coach en facilitator van Opstellingen. Ik werk met de 'changemakers' van vandaag; de helden van morgen!


Ik werk vanuit Amsterdam en Amersfoort. Opstellingen en groep workshops doe ik vaak bij Standsoase Naar Zee, Amsterdam IJburg. En voor individuele sessies heb ik een eigen praktijkruimte in Amersfoort, net naast centraal station. Ook ga ik er regelmatig op uit met mijn kampeerbus. Mijn werk reist mee!


Als vrijwiliger heb ik jarenlang bijgedragen aan Conscious Festivals als teamleider en host. Ik vind het nog steeds heerlijk om met deze tribe te verbinden, al ga ik nu liever als deelnemer en workshopleider.


Het liefst ben ik elke dag in de natuur met mijn hond en drink ik daarna koffie in de stad, met mijn notitieboekje of in goed gezelschap. Werken met groepen vind ik heerlijk!

Mijn droom

Mijn droom is een samenleving waarin diversiteit gevierd wordt, de aarde geëerd wordt en bewustzijnswerk normaal is.

Mijn expertise

Ik faciliteer Opstellingen met collectieve en/of maatschappelijke thema's.


Opstellingen kunnen pijnpunten blootleggen, nieuwe invalshoeken belichten en/of energie vrijmaken voor een gezamenlijk doel. Altijd is een Opstelling eerlijk en verhelderend. Het veld werkt vanuit eenheidsbewustzijn en op een diepere laag is dat altijd verbindend.

Mijn mogelijkheden

Mijn achtergrond als social designer en bruggenbouwer in internationale projecten heeft mijn creatieve brein goed ontwikkeld. In combinatie met het Opstellingenwerk een goede basis voor het faciliteren van workshops mbt innovatief en duurzaam samenleven en -werken.

Relevante ervaring

Ervaring:


- werken met changemakers


- werken met groepen


- internationale context


- zakelijk groeien door persoonlijke ontwikkeling (leiderschap)


As a social designer/entrepreneur: expert in fair and sustainable supply chain development (India)