Jolijn Fiddelaers

Verbinder, systeem opsteller
Wie is Jolijn?

Na 10 jaar te hebben gewoond in een buitengebied in Limburg en 10 jaar in de binnenstad van Amsterdam woon ik nu on-officieel samen met mijn partner in Amersfoort. We vormen een samengesteld gezin, met zijn 3 kinderen en mijn hond.

Mijn werk en hobbies

Na 20 jaar als social designer te hebben gewerkt, waarvan 10 jaar in India en de laatste jaren met een eigen ethical fashion label, ben ik sinds 2019 voornamelijk werkzaam als systemisch coach en facilitator van Opstellingen. Ik werk met de 'changemakers' van vandaag; de helden van morgen :-)


Ik werk thuis aan de keukentafel en op locatie. Coaching sessies doe ik vanuit mijn 'tiny penthouse' nabij het Museumplein in Amsterdam. Systeem Opstellingen (voor ondernemers en particulieren) doe ik vanuit Standsoase Naar Zee, Amsterdam IJburg. Ook ga ik er regelmatig op uit (alleen of samen) met mijn kampeerbus The Cosy Gypsy :-) Mijn werk reist mee!


Als vrijwiliger heb ik jarenlang bijgedragen aan Conscious Festivals als teamleider en host. Ik vind het nog steeds heerlijk om met deze tribe te verbinden, al ga ik nu liever als deelnemer en workshopleider.


Ik hou van natuur, dieren en koffie drinken in de stad, afwisselend alleen of in goed gezelschap. Werken met groepen vind ik heerlijk!

Mijn omgeving

Ik kan moeilijk aarden op 1 plek. Het zal mijn 'gypsy nature' wel zijn. Daarom beweeg ik tussen gezinsleven in Amersfoort, privé plekje in Amsterdam, familie in Limburg, community op festivals en vrije natuur in Europa. M'n huis op wielen is m'n beste vriend.

Mijn droom

Mijn droom is een samenleving waarin diversiteit gevierd wordt, de aarde geëerd wordt en bewustzijnswerk normaal wordt.

Mijn expertise

Ik faciliteer Opstellingen met collectieve en/of maatschappelijke thema's.


Opstellingen kunnen pijnpunten blootleggen, nieuwe invalshoeken belichten en/of energie vrijmaken voor een gezamenlijk doel. Altijd is een Opstelling eerlijk en verhelderend. Het veld werkt vanuit eenheidsbewustzijn en op een diepere laag is dat altijd verbindend.

Mijn mogelijkheden

Mijn achtergrond als social designer en bruggenbouwer in internationale projecten heeft mijn creatieve brein goed ontwikkeld. In combinatie met het Opstellingenwerk een goede basis voor het faciliteren van workshops mbt innovatief en duurzaam samenleven en -werken.

Relevante ervaring

Ervaring:


- werken met groepen


- internationale context


- zakelijk groeien door persoonlijke ontwikkeling (leiderschap)


As a social designer/entrepreneur: expert in fair and sustainable supply chain development (India)