Annemarie Mosterd

Initiatiefnemer, Verbinder, Verhalenverteller, Beeldmaker
Wie is Annemarie?

Ik woon met partner en zoon van 8 jaar in Overschie, Rotterdam. Ik werk in de fabriek van Delfshaven als zelfstandig ondernemer. Ik werk samen met allerlei creatieven en initieer ook eigen projecten die te maken hebben met écht contact. Ik wil mensen stimuleren elkaar te blijven ontmoeten. Ruimte maken voor gesprek. Ook de minder leuke dingen mogen gezegd worden. Alles met als doel om menselijk te blijven. Open te blijven voor elkaar en zo kracht en focus te creëren voor het gezamenlijke doel: het maken van die betere wereld.

Mijn werk en hobbies

Ik ben van oorsprong visueel ontwerper. Ik noem mijzelf conceptmaker en maak tools en verhalen om openheid en verbinding te creëren. 

Mijn omgeving

In mijn eigen straat is het contact nog ver te zoeken. Ik zou daar graag ook meer doen aan verbinding met elkaar. Men duikt snel achter de eigen voordeur. Het mag ook groener in onze straat. Ik zie veel tegels en ervaar veel hitte in de straat. 

Mijn droom

Ik wil openheid creëren voor elkaar. Ik ervaar veel stress en haast (ook bij mezelf), maar ervaar de laatste tijd hoe fijn het is om stil te staan. Rust te nemen en meer bij je eigen intuitie te komen. Dat wil ik mijn klanten ook meegeven: ruimte en tijd om stil te staan en een open gesprek te voeren. Verhalen boven halen bij mensen, organisaties en deze zichtbaar maken.


Ik zou graag meer met en voor het bedrijfsleven doen. Daar zit volgens mij meer power en snelheid, maar ik vind het lastig daar binnen te komen. Graag zou ik daar meer creativiteit brengen, verrassing en verwondering. 

Mijn expertise

Visueel ontwerp, storytelling, communicatie concepten, tools voor gesprek

Mijn mogelijkheden

afhankelijk per project denk ik. 

Relevante ervaring

23 jaar ervaring als conceptmaker, ontwerper, art director