Babette te Winkel

Onderzoeker, Ondersteuner, Verhalenverteller, Coach, Facilitator Lewis Deep Democracy
Mijn expertise

Kennis van teamdynamieken, systemisch werk, besluitvorming. En ik heb diepgaande kennis van de manier van werken volgens Lewis Deep Democracy, de werking tussen groepsenergie (kwantum) en psychologie en hoe we daarmee kunnen werken om polarisatie te verminderen. Kennis over het ontstaan van conflict en over hoe we relaties kunnen versterken door juist wel, op een goede manier, het conflict aan te gaan.

Mijn mogelijkheden

Door inzet van alle gereedschappen die ik in mijn koffer heb, kan ik in projecten zorgen voor gedragen besluitvorming, voor het vormen van inclusiviteit in groepen en het realiseren van creativiteit en flow.

Relevante ervaring

Mijn ervaring als instructeur CoResolve en facilitator van groepen die werken met Deep Democracy is breed, ik heb gewerkt in zakelijke ondernemingen, met studenten- en bewonersgroepen en binnen overheden. Uit mijn eerdere werk als manager bij grote corporate bedrijven koester ik nog steeds de ervaring om ingewikkeldheid simpel te maken en binnen de factoren tijd en geld resultaat te realiseren. 

Mijn thema's
Meer plek voor #elkaar

Bekijk Babette te Winkel ook in