Layla Lebesque

Verbinder, Coach
Wie is Layla?

Ik ben Layla, vriendin van Roderik en moeder van Maya (2 jr). Samen wonen wij in Amsterdam-Oost. Ik geniet van de natuur, wandelingen in het bos, zwemmen in de Amstel of de zee en etentjes en goede gesprekken met vrienden en dansen, het liefst op Latijns-Amerikaanse muziek.
Het is mijn missie om de nieuwe generatie leiders op individueel en teamniveau te ondersteunen om op een authentieke en ontspannen manier leiding te geven. Met plezier in hun werk en oog voor de wereld om ons heen. 

Mijn werk en hobbies

Ik werk zelfstandig als professioneel coach en begeleider van teams op het gebied van natuurlijk leiderschap. Daarnaast organiseer ik met Elke van Eijk cacao ceremonies voor vrouwen, gemixte groepen en bedrijven. Hiervoor was ik leidinggevende en (interne) coach bij Royal HaskoningDHV en TNO, complexe organisaties met een technische en maatschappelijke focus. In ’20-’21 heb ik 1,5 jaar in Mexico gewoond met mijn vriend, een bijzondere en leerzame ervaring, waar ik parttime voor een Nederlandse duurzame start-up werkte en parttime genoot van een sabattical.