Layla Lebesque

Verbinder, Dromer, Coach
Wie is Layla?

Ik ben Layla, vriendin van Roderik en moeder van Maya en Paco. Samen wonen wij in Amsterdam-Oost, op loopafstand van Amsterdam Amstel. Hier heb ik ook mijn praktijk. Ik geniet van wandelingen in het bos, zwemmen in de Amstel of de zee, etentjes en goede gesprekken met vrienden en dansen, het liefst op Latijns-Amerikaanse muziek.


Het is mijn missie om een nieuwe generatie leiders en veranderaars te begeleiden hun eigen pad te volgen. Zodat jij in jezelf en je omgeving de positieve impact kan maken die je voor je ziet. Op jouw eigen authentieke manier, vanuit vertrouwen en plezier in je werk. Met oog voor de wereld om je heen.

Mijn werk en hobbies

Ik werk zelfstandig als professioneel coach en begeleider van teams op het gebied van natuurlijk leiderschap. Daarnaast organiseer ik met Elke van Eijk cacao ceremonies voor vrouwen, gemixte groepen en bedrijven. Hiervoor was ik leidinggevende en (interne) coach bij Royal HaskoningDHV en TNO, complexe organisaties met een technische en maatschappelijke focus. In ’20-’21 heb ik 1,5 jaar in Mexico gewoond met mijn vriend, een bijzondere en leerzame ervaring, waar ik parttime voor een Nederlandse duurzame start-up werkte en parttime genoot van een sabattical.


 


 

Mijn omgeving

Wat waardeer ik? 


Het dorpse gevoel in onze wijk terwijl we in de stad wonen. De vele parken in de buurt. 


Wat zou ik willen verbeteren?


Nog meer ruimte voor groen en diversiteit daarin. Mensen meer in contact laten komen met de natuur om vanuit daar de verbinding met zichzelf en hun omgeving beter te kunnen voelen en ontdekken. 


Meer ruimte voor spontaniteit, verwondering en speelsheid. 


Mijn expertise

  • Strategisch denken en plannen

  • Leuke werkvormen bedenken voor bijeeenkomsten, trainingen en workshops.

  • Workshops begeleiden

  • Kennis over het werken en leven met het ritme van de natuur en de seizoenen

  • Stimuleren van verwondering en in verbinding komen met jezelf en de natuur.

Mijn mogelijkheden

  • Initiator

  • Vormgever van programma

  • Begeleider