Herma Egberts-Hogt

Verbinder, Bouwer, Coach
Wie is Herma?

Ik ben moeder en sta sinds 2023 samen met mijn geliefde aan het hoofd van een prachtig, samengesteld gezin met 4 dochters.

Mijn werk en hobbies

Naast conceptontwikkelaar en grafisch ontwerper ben ik opgeleid tot kunstzinnig dynamisch coach en kindertalentenfluisteraar. Ik ben van mening dat je pas in staat bent om je talenten optimaal te benutten als je te allen tijde jezelf durft te zijn. Vanuit mijn persoonlijke ervaring als creatieveling en moeder van een hoogbegaafde dochter ben ik als geen ander doordrongen van het feit dat creatief denken en doen een prachtige weg is naar het (her)kennen van jouw talenten.


In mijn vrije tijd houd ik van musiceren (piano, slagwerk, blokfluit), wandelen, lezen, schrijven en creatief bezig zijn.

Mijn omgeving

Ik kom tot bloei in de natuur om ons heen. We wonen in een rustige straat in een prachtig Drents dorp, omringd door bossen.

Mijn droom

De energie van onze omgeving stimuleert mij om vanuit de kracht van mijn innerlijke wereld en intuïtie de wereld een stukje mooier te maken. Hiervoor ontwikkel ik diverse projecten en producten.

Mijn expertise

Workshops, trainingen en persoonlijke coaching op het gebied van innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.