Liesbeth Sterrenburg

Verbinder, Verhalenverteller, Beeldmaker
Wie is Liesbeth?

Ik woon in Reusel, aan de Belgische grens in een huis met een rijke familiegeschiedenis. Ik woon hier samen met mijn man Theo en zoon Lucas, onze dochter Isa woont al uit huis, maar is er vaak in het weekend.

Mijn werk en hobbies

Samen met mijn tweelingzus Harriet geef ik onder de naam Groeiwortels teamtrainingen en beeldende workshops voor onderwijs, kinderopvang, zorginstellingen en bedrijven. Daarnaast werk ik aan een kinderboek. En een aantal uur in de week geef ik lessen beeldende vorming in de Wereldklas van Pius X College.


 

Mijn omgeving

Achter mijn huis loop ik zo het veld in naar het natuurgebied het Beleven, of de grens naar Belgie over. Het fijne van een klein dorp vind ik de rust, het gemoedelijke en de overzichtelijkheid. 

Mijn droom

Ik ben hier naartoe verhuisd omdat ik terug wilde naar mijn wortels, naar de plek waar ik ben opgegroeid. Dit huis past mij als een warme jas. En het huis en de tuin inspireren mij om te maken. We zijn graag in en om huis bezig om de kracht van deze plek zichtbaar en voelbaar te maken, en deze gaandeweg steeds meer open te stellen voor anderen.

Mijn expertise

Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en jongeren, en werk en denk graag buiten kaders.

Mijn mogelijkheden

Ik initieer graag nieuwe projecten.