Project

De Tegentijdse Tocht

Geplaatst op 1 februari 2021, 11:01 uur

Een audiowandeling van van 13,8 miljard jaar om met een ander perspectief de toekomst vorm te geven.

Met je collega’s, vrienden of familie loop je door een artistieke ervaring die je vanaf het begin van de tijd naar het nu brengt. In het nu ga je aan de hand van zorgvuldig gekozen vragen een gesprek aan over je gezamenlijke toekomst. Na dit gesprek ontdekt je in een muzikaal en verhalend slotstuk hoe jouw keuzes de toekomst beïnvloeden.

De Tegentijdse Tocht daagt je op een spannende en vernieuwende manier uit om eigenaarschap te nemen over een toekomst die wij nu aan het maken zijn. 

Zoek je een alternatief voor een training of heidag? Wil je met je team op een andere manier nadenken over jullie toekomst? Sta je voor een lastige keuze? Dan kan dit een inspirerende en verdiepende ervaring zijn die jullie op een nieuw spoor kan zetten.

 

 

Toelichting

We leven in een beslissend moment in de geschiedenis van de aarde. De urgentie van klimaatverandering, afname van biodiversiteit en de toenemende ongelijkheid tussen mensen wereldwijd vraagt om ingrijpende veranderingen in onze samenleving. Wij leven op dit unieke moment en het is nu aan ons om het verschil te maken. 

Maar hoe vinden we onze rol in het grote geheel? De problemen zijn overweldigend en complex, het systeem van welvaart en economische groei lijkt onbeheersbaar en onze eigen invloed verwaarloosbaar. Toch is dat niet zo. In De Tegentijdse Tocht ervaar je jouw plek, invloed en ruimte in het grote geheel. Je doet er toe en de keuzes en acties die je nu onderneemt ook.

Heb je interesse om dit met een organisatie, vereniging of bedrijf te ervaren?
Laat ons weten via miriam@turnclub.org

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen
Lopend
Illustration
 
Deel dit: