Dit project is afgerond
Project

Turnlab Vocaal Leiderschap

Geplaatst op 19 april 2021, 11:39 uur

In dit TurnLab ontwikkelen we ideeën en plannen die koren door de coronatijd helpen en daarbij nieuwe verbindingen leggen met hun omgeving. Kan samen zingen de relatie tussen mens en de gemeenschap versterken? Hoe kan samenzingen een medicijn vormen in de huidige sociale crises?
 

Toelichting

In het Turnlab Vocaal Leiderschap werken dirigenten, componisten, koorbestuurders en ondernemers met lef, verbeeldingskracht en een hart voor de verbindingskracht van zang aan nieuwe vormen van samen zingen, die een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van wat gebroken is. De coronacrisis slaat een gat in korenland, maar veel breder in het sociale leven. Dat vraagt om een zang-deltaplan voor herstel van verbondenheid en wezenlijke ontmoeting!

Er zijn twee type bijeenkomsten:
1. Deelsessies: op woensdagochtenden (eens per maand) organiseren we een online ontmoeting voor iedereen in- en buiten de sector. Om mee te denken, mee te scheppen en een vruchtbaar netwerk aan te leggen van vocaal leiders die werken aan verbindingskracht en kwetsbaarheid in de samenleving. In iedere sessie staan de projecten en vragen van 3 vocaal leiders centraal.
2. Werksessies: met een vaste groep vocaal leiders (maximaal 8) werken we samen aan onze projecten. Van ideaal tot financiering en van het grote verhaal tot de kleine details. Wil je hier aan meedoen? Mail naar Barbara Wessel <bjwes@xs4all.nl>

Doelgroep
Volwassenen
Klaar
Illustration
 
Deel dit:
1 projectupdate

Imre Ploeg

Project volgens planning

Oproep: ik ben op zoek naar een muziekstudio met een muzikant/producer die mij zou
willen helpen bij het opnemen en produceren van een protestsong voor vluchtelingen.
Presentatie van het lied: 23 januari 2022.

Christie de Wit

In 2020 ging ik twee keer een maand naar een vluchtelingenkamp in Griekenland...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Annemiek van der Niet

vr 28 januari 2022 13:22
Hoi Christie, is het je inmiddels gelukt om een studio te vinden?