Welkom op de community-site van The Turn Club

Waarom deze site? 

Deze site is bedoeld als een plek waar leden van The Turn Club, en anderen betrokkenen, vragen, wensen en projecten met elkaar kunnen delen. Het is een site voor en door de gebruikers. Deze site is ontwikkeld door Gebied Online, een samenwerkingsverband van lokale sites. (www.gebiedonline.nl.)

Dit platform is ontstaan vanuit de behoefte naar meer verbinding tussen The Turn Club leden onderling.

We brengen via deze weg nu vraag en aanbod van onze leden in kaart om deze vervolgens te kunnen delen met onze achterban. Deze community-site is een plek -in aanbouw- waar we nieuwe samenwerkingen ontdekken en vormen, tussen leden maar ook met organisaties van buitenaf! 

Hoe werkt het?

Registreren & Inloggen

Iedereen die is ingelogd als gebruiker, kan zelf informatie plaatsen. Je wordt gebruiker door je eenmalig te registreren. Als je de site bezoekt, zie je rechts boven een knop staan: Inloggen of registeren. Hier kun je je registeren. De registratie werkt zoals op veel sites. Je doorloopt enkele stappen: je geeft je e-mailadres en op je e-mailadres ontvang je een link. Met die link maak je je registratie af. Je maakt een wachtwoord aan en vult de naam in waarmee je op de site wilt komen te staan.

Om actief deel te nemen op het platform moet je een profielfoto uploaden. Daarnaast is het leuk als je je profiel invult. Er wordt ook gevraagd met welke 'rol' je je het meest identificeert. Dit kunnen meerdere rollen zijn en kan helpen bij het zoeken en vinden van de juiste contacten. 

Eenmaal geregistreerd, kun je in het vervolg altijd eenvoudig inloggen met je emailadres en je wachtwoord. 


Privacy

Met de informatie over wie er inloggen gebeurt verder niets. Deze informatie wordt nergens opgeslagen. Het inloggen is een veiligheidsmaatregel om de site te beschermen tegen spamberichten en mensen die anoniem berichten gaan plaatsen. Meer info vind je hier.

Iets plaatsen 

Als je eenmaal ingelogd bent, kun je vragen, wensen of projecten plaatsen. Dat doe je door rechtsboven in de hoek op de knop 'Iets plaatsen' te klikken. Dan verschijnt er een menu met een aantal keuzes. Afhankelijk van wat je kiest, wordt wat je schrijft op een bepaalde plek op de site geplaatst. Een agendabericht verschijnt automatisch in de agenda, een project komt op de projectenpagina te staan. Hiernaast verschijnen alle nieuwe aankondigingen op de homepage onder 'Laatste Berichten'. 

De verschillende berichten die je kunt plaatsen: 

Activiteit op de kalender zetten - voor het delen van evenementen.
Organisatie aanmelden - voor het verbinden van je organisatie aan de club. Je organisatie kun je vervolgens koppelen aan evenementen of projecten. 
Project aanmelden - voor het delen van je project. 
Wens toevoegen - hier kun je een wens uitspreken. Andere leden kunnen hier vervolgens op reageren en met je over in gesprek gaan. 
Vraag & Aanbod toevoegen - voor het aanbieden van diensten of het uitzetten van een hulpvraag.

Na aanklikken van bovenstaande velden kom je in een nieuw veld en kun je je informatie invullen.


Het invullen is even een werkje het is daarom belangrijk dat je regelmatig op de groene 'opslaan' knop klikt. Het invullen van alle velden en het aanvinken van de juiste rubrieken en subrubrieken zorgt er wel voor dat je boodschap op de juiste plek terecht komt. Vergeet ook niet een sprekende foto toe te voegen, want daarmee trek je de aandacht op de homepage. 


Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan contact op via dit formulier, of mail naar anne.stoop@turnclub.org