Aanbod

Rondje met Rob

Activiteit/evenement, Wandelen, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Sinds Corona loop ik iedere dag een rondje in het Vondelpark en mijn voornemen is om dat iedere dag met een ander te doen. Loop je een keer mee?
 
We zijn met twee, we hebben wat beweging en frisse lucht nodig, en er is genoeg om over te praten. Even tijd nemen (een uur), present in het hier en nu, even geen teams of ZOOM, mobile telefoon of oordoppen, even stilstaan bij wat jou (en mij) bezig houdt. Ik ben benieuwd hoe het met je gaat in deze tijd: wat is nú belangrijk, hoe (over)leef je en waar kijk je naar uit?
Het is een vrije gedachtenwisseling en hopelijk levert het een mooie staalkaart op van wat ons helpt in deze vreemde tijden.

Inmiddels heb ik al vele wandelpartners gehad en evenzovele mooie ontmoetingen!

Een van mijn medewandelaars bracht het mooi onder woorden:

'Ik denk dat deze tijd voor mij vooral weer een enorme waardering brengt voor mijn directe omgeving. Dat gewoon een wandeling maken echt een uitje kan zijn. En dat het niet zoveel uitmaakt waar je naartoe gaat, maar meer met wie je bent'.

Ga je mee?  Laat het me weten dan spreken we af.
 
Rob

Illustration
 
Illustration
 
Documenten
Geplaatst op 12 november 2020, 11:47 uur
Deel dit:
1 reactie

Dirk van Duivenbode

ma 25 januari 2021 11:33
Genoten van de wandeling en mooie verhelderende gesprekken gevoerd over o.a. de gevoeligheid en kwetsbaarheid van het leven.