Activiteit

Werkochtend zangpioniers met o.a. Claron Mc Fadden

zaterdag 28 november 2020 , 10:00 - 11:30 uur

De muziek is stilgevallen.

Koren zijn gestopt, het werk voor zangers en dirigenten is weg.

Kunnen we deze tijd inzetten voor het vinden van nieuwe ideeën en wegen bewandelen waarbij datgene wat we goed kunnen op een plek komt waar het hard nodig is?

In een actieve online bijeenkomst gaan we aan de slag met dirigenten, componisten en ondernemers in de korensector. Welke kansen zijn er nu? Hoe houd je goede moed vast en vergroot je de betrokkenheid van koorleden bij een zoektocht naar nieuwe vormen en aanpak? Wat kan er wél?   


In 1,5 uur nemen o.a. Merlijn Twaalfhoven (The Turnclub) en Imre Ploeg (componist en dirigent) je mee in verschillende korte talks, werkvormen en uitwisseling. Ook presenteren we het Turnlab Vocaal Leiderschap: een maakatelier van The Turn Club onder leiding van Imre Ploeg waarin vanaf januari ongeveer 12 creatieve vocale leiders (dirigenten, zangers, componisten, organisatoren) werken aan nieuwe vormen van samenzang. We onderzoeken hierbij hoe we de relatie en samenwerking tussen mens en natuur kunnen versterken en verdiepen. 

Geef je HIER op!

Locatie
Online
Kosten toelichting
kleine donatie aan de club!
Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Merlijn Twaalfhoven

za 21 november 2020 11:06
Met een inleiding en vraaggesprek door Claron Mc Fadden!

Marie-Astrid Vermaas

za 21 november 2020 20:43
Helaas zit ik deze ochtend al in een andere training (ook erg de moeite waard). Maar ik vermoed raakvlakken met mijn activiteiten, is het mogelijk om me aan te melden en een opname van de sessie te bekijken? Hoor het graag, alvast bedankt.

Merlijn Twaalfhoven

wo 25 november 2020 20:46
Ja dat kan. Meld je maar aan, prima. Krijg je de Turn Weekly ook al?