Activiteit

Werkochtend zangpioniers met o.a. Claron Mc Fadden

zaterdag 28 november 2020   |   10:00 - 11:30 uur   |   Online

De muziek is stilgevallen.

Koren zijn gestopt, het werk voor zangers en dirigenten is weg.

Kunnen we deze tijd inzetten voor het vinden van nieuwe ideeën en wegen bewandelen waarbij datgene wat we goed kunnen op een plek komt waar het hard nodig is?

In een actieve online bijeenkomst gaan we aan de slag met dirigenten, componisten en ondernemers in de korensector. Welke kansen zijn er nu? Hoe houd je goede moed vast en vergroot je de betrokkenheid van koorleden bij een zoektocht naar nieuwe vormen en aanpak? Wat kan er wél?   


In 1,5 uur nemen o.a. Merlijn Twaalfhoven (The Turnclub) en Imre Ploeg (componist en dirigent) je mee in verschillende korte talks, werkvormen en uitwisseling. Ook presenteren we het Turnlab Vocaal Leiderschap: een maakatelier van The Turn Club onder leiding van Imre Ploeg waarin vanaf januari ongeveer 12 creatieve vocale leiders (dirigenten, zangers, componisten, organisatoren) werken aan nieuwe vormen van samenzang. We onderzoeken hierbij hoe we de relatie en samenwerking tussen mens en natuur kunnen versterken en verdiepen. 

Geef je HIER op!

Kosten toelichting
kleine donatie aan de club!
Datum za 28 november 2020
Locatie
Online
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
2 reacties

Merlijn Twaalfhoven

Met een inleiding en vraaggesprek door Claron Mc Fadden!
21-nov-2020 11:06

Marie-Astrid Vermaas

Helaas zit ik deze ochtend al in een andere training (ook erg de moeite waard). Maar ik vermoed raakvlakken met mijn activiteiten, is het mogelijk om me aan te melden en een opname van de sessie te bekijken? Hoor het graag, alvast bedankt.
21-nov-2020 20:43

Merlijn Twaalfhoven

Ja dat kan. Meld je maar aan, prima. Krijg je de Turn Weekly ook al?
25-nov-2020 20:46
Wil je reageren? Meld je dan aan.