Activiteit

Training Viewpoints; fysiek intuïtieve improvisaties

zaterdag 23 maart 2024 , 10:15 - 16:00 uur
Illustration

Viewpoints biedt onderzoeksruimte en spelvrijheid binnen heldere kaders. Vanuit verschillende begrippen binnen ruimte en tijd biedt deze werkwijze een kader om na te denken over en te handelen naar de zeggingskracht van het lichaam in de ruimte en creatieve gebruik van de ruimte.

Het is een wijze van werken om vanuit het fysiek op zoek te gaan naar betekenis in spel en beeld. Het verlicht je van de druk om alles vanuit jezelf te moeten bedenken. Het helpt je ideeën te laten ontstaan in plaats van te willen dat het ontstaat. De werkwijze biedt elke kunstenaar tools om zich binnen de eigen discipline verder te kunnen ontwikkelen. 

De combinatie met Suzukitraining biedt je de mogelijkheid om je stem in al zijn facetten helder  te laten klinken. Deze training is o.a. gericht op het versterken van je concentratie, je ademhaling en het vinden van je balans.

Locatie
Studio Jakop Ahlbom Company
Kosten toelichting
De kosten zijn voor organisatiekosten en honorarium
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 17 jaar
maximum aantal deelnemers
15

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Meld je aan
Deel dit:
3 reacties

Annemarie Cilon

ma 4 maart 2024 09:24
Hoi Judith… wat zijn de kosten? Annemarie

Judith Bruynzeels

di 12 maart 2024 14:58
Dag Annemarie, dank voor je bericht. Ik heb je zojuist een mail gestuurd. En de informatie aangepast. groet, Judith

Judith Bruynzeels

di 12 maart 2024 14:59
Je mail was in de spam terecht gekomen en stond als datum 11 maart. Het spijt mij als je deze vraag al vorige week het gesteld dat ik deze nu pas zie en beantwoord..