Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project

Duetpret ( werktitel ) Stil de tijd project

Geplaatst op 5 november 2020, 10:51 uur

 

Voor het Turnlab Stil de tijd ontwikkel ik samen met 2 zorg professionals een Corona proof bewegingsduet.

Voor mensen met dementie en hun (mantel)verzorger. Speelse oefeningen om met elkaar via beweging in contact te blijven. In het dementie proces verandert de relatie hoe ga je mee met die veranderingen? Hoe kom je los van je vertrouwde patronen en blijf je open voor de nieuwe ontwikkelingen? In dit duet gaat het om fysieke bewegingsvrijheid maar ook mentale bewegingsvrijheid en plezier te hebben .

 

 

Toelichting

De basis is een serie van losse oefeningen/opdrachten met Corona proof materiaal waarmee je na een workshop waar je leert om er mee te werken zelf mee kan varieren in volgorde in tijdsduur. In de workshop leer je de tijd te nemen om te wennen aan het materiaal en handvatten om de oefeningen te verdiepen en varieren. Het oefenen en spelen is belangrijk ook voor de verzorger want de bedoeling is dat het duetspel voor beide fijn is.

Doelgroep
Senioren
Gewenst resultaat 
Graag zou ik in contact komen met mantelzorg organisaties , woonzorg centra of organisaties die dag besteding aanbieden.
En zou graag in gesprek gaan met iemand die ervaring heeft over de financiering van soort gelijke zorg projecten waarin gezondheid, beweging en kunst belangrijke aspecten zijn.
Init.
Deel dit: