Project
Idee

Kip is iemand

Geplaatst op 7 mei 2021, 17:15 uur

Ik wil met mijn bedrijfje Fonql vorm geven aan een wereld waarin dieren (vee) als waardige levende wezens worden gezien. Ik heb met die gedachte een concept uitgewerkt voor een (online) campagne.

Kern van het concept is om dieren uit de veehouderij te presenteren als IEMAND, ipv als een iets/een product. Lees hier meer: https://fonql.net/portfolio_page/kip-is-iemand/

Het plan is om een pilot te maken van het concept, zodat sponsors gemakkelijker overtuigd worden om zich te verbinden aan het project en geld te doneren. Ik streef ernaar om €4000 op te halen en te verdelen over de campagne en de makers.

Toelichting

Dit project is een uitprobeersel. Ik heb nog geen concrete ervaring met dit soort projecten. Maar op deze manier probeer ik vorm te geven aan mijn idealen!

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen
Gewenst resultaat Wat ik op dit moment graag zou willen is 1) feedback op het concept, 2) interesse peilen voor het concept en eventuele samenwerkingen, en 3) connecties en tips zijn welkom!
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Anne Stoop

Hoi Dennis, ik ken iemand die vanuit eenzelfde beweging bezig is om de KOE een stem te geven! Ze heet Nele Vandeneede en organiseerde vorige week een online sessie hierover, wellicht is zij een interessant persoon voor jou om eens mee te sparren? Hier lees je meer over haar onderzoek en kun je haar Lees meer
di 25 mei 2021 11:07

Dennis Venmans

Hey Anne, Dankjewel voor de tip. Ik ga er eens in duiken!
di 25 mei 2021 17:56
Wil je reageren? Meld je dan aan.