Wens

Gezocht: Nederlandse bedrijven/overheden met een eigen kunstcollectie die mee willen doen aan een onderzoek

Illustration
Geplaatst op 30 januari 2024, 15:49 uur

Beste Nederlandse bedrijven/overheden met een eigen kunstcollectie,
 
Mag ik jullie wat vragen? Willen jullie deelnemen aan een onderzoek over 'VALUE CREATION through ART' en daarvoor door mij geïnterviewd worden?
 
Waar gaat het over?
Ik ben momenteel bezig met een onderzoek voor mijn aankomende boek over ‘VALUE CREATION through ART: art as a changemaker’ (werktitel).
Het boek is een vertaalslag van wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat kunst, ingezet als een serieuze managementtool bij verandervraagstukken, aantoonbaar nieuwe waarde aan organisaties kan toevoegen. Het laat zien hoe die verbinding werkt en gaat daarnaast in op het praktische 'HOE': hoe bouw je binnen organisaties met een projectmatige aanpak resultaatgerichte artprogramma’s gericht op de inzet van kunst en de kunstenaarsmindset om die nieuwe waarde te creëren?

Willen jullie deelnemen aan dit onderzoek?
Tijdens de onderzoeksfase, waar ik nu in zit, wil ik de benadering voor 'New Value Creation' uit het boek en het canvasmodel dat daarin de basis is, testen. Voor deze testfase ben ik specifiek op zoek naar Nederlandse bedrijven/overheden met een eigen kunstcollectie die ik daarvoor mag interviewen.
Ik zou het erg waarderen als jullie deel willen nemen! 
Als tegenprestatie deel ik natuurlijk mijn kennis met jullie en wil ik jullie ook de mogelijkheid bieden jullie kunstzinnige organisatieverhaal in het boek te delen.
Interesse om mee te doen? Laat het me weten op jas@jasartstudio.nl of bel 06 53 39 69 96. 

Hartelijke groet,
Janine van Iperen
Arts Architect
JAS artstudio

p.s.: werk je zelf niet bij een organisatie met eigen kunstcollectie maar ken je wel iemand die dat doet en misschien mee wil doen? Suggesties worden gewaardeerd!

Mensen die deze wens delen: 1
Ik deel deze wens Ik wil helpen Ik wil trekker zijn
Deel dit:
Personen die deze wens delen: 1