Project   

Kunst & Zorg Community

A
Geplaatst op 4 februari 21, 19:12 uur

Voortkomende uit het groeiende netwerk van het Stil de Tijd lab, waarin verdiepende vragen rondom ouder worden, dementie en afscheid nemen op artistieke wijze werden vertaald in ideeën, projecten en initiatieven, willen we nu gaan bouwen aan een Kunst & Zorg Community binnen de Turnclub.
 
Binnen deze vakgroep willen we makers, denkers en zorg-professionals met prikkelende hulpvragen met elkaar in contact brengen middels regelmatige werksessies. 

Loop je rond met een vraag, uitdaging of dilemma waarin kunst en zorg elkaar raken, laat het dan weten aan Iris en Rob! 

1 project-update

Rob Tjalling Bakker

7-apr-2021 21:27

De kop is er af. Op 25 maart hebben we een eerste ZOOM bijeenkomst gehad met de Community Kunst en Zorg. Centraal stonden twee vragen van Iris Jousma:

  • waar ligt de grens tussen kunstenaar en hulpverlener, waar kan en wil ik verantwoordelijkheid voor nemen, waar wil ik impact maken (en waar niet)
  • ka...
Lees meer
Documenten

0

Open de update in eigen pagina
3 reacties

Dorchess de Koning

Wanneer is de volgende sessie? Is er al een reeks gepland? Ik doe graag mee.
20-apr-2021 09:51

Iris Jousma

Beste Dorchess, Dankjewel voor de reactie! We zijn er mee bezig, binnenkort sturen we een nieuwe mail uit met nieuwe data. Stuur Rob even een pb-tje dan kom je op de lijst. groetjes, Iris
20-apr-2021 10:09

Els Murman

dag allen
ik werk in de zorg, met mensen met dementie en vindt het leuk te lezen dat dit opgezet wordt. heb zelf al een project betreft kunst gedaan met de bewoners en naasten van het zorginstelling waar ik werk. Kunst verbind dat is zeker waar.
22-apr-2021 12:45

Els Murman

dag Iris heb Rob een mail gestuurd nu afwachten.
23-apr-2021 12:29

Iris Jousma

Ha Els, wat leuk om te horen! Als je je aan wilt sluiten bij de community of meer wilt weten stuur Rob dan even een pb-tje. Groetjes, Iris
22-apr-2021 13:29
Wil je reageren? Meld je dan aan.